התחלת טיפול החזרת עוברים קפואים

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

06/02/2024 | 14:38 | מאת: דנית

שלום , אשמח למענה מחזור אחרון 31.01 בגלל שהיום השלישי יצא בשבת אמרו לי בראשון לעשות זקיקים ודם עשיתי, ואמרו לי להתחיל אסטרופם 3 כדורים ביום אני מטופלת בבית חולים במרכז וגרה באילת המרשם לאסטרופם לא הגיע ולא השגתי אותם בטלפון רק היום. אמרו לי ללכת מחר לעשות בדיקות דם ויחזרו אליי האם יש סיכוי להתחיל טיפול? מה הם הערכים שצריכים להיות בשביל להתחיל סבב. תודה מראש

אין ערך מסוים שממנו מתחילים. חוץ מזה שאפשר לבצע החזרה של מוקפאים גם עם ביוץ טבעי, ללא מתן אסטרופם.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה