דימום אחרי החזרת עובר יום 5

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

27/11/2023 | 16:28 | מאת: תהילה

ביום ה 24.11 החזירו לי עובר אחד יום 5 אני לוקחת 2 אנדומטרין ביום, וזריקת דקפפטיל אחת ליומים למשך 3 פעמים והיום אחה"צ ראיתי על הפד כתם דם... וגם בניגוב בטישו היה דם- לא אדום חזק, אבל בהחלט דם על רוב הטישו (לא טיפות קטנות). אני ממש לחוצה מזהההה מה זה יכול להיות? והאם עדיין יש סיכוי לקוות?? מה זה יכול להיות?

זה לא מעיד על סיכויי ההצלחה. יש להמשיך עם התמיכה שאת נוטלת ולבצע בדיקת בטא בדם 10 ימים לאחר ההחזרה. מחזיק לך אצבעות!

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה