בדיקת דם ואולטרסאונד זקיקים

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

26/11/2023 | 16:44 | מאת: שירה

היי אני מטופלת ivf בהחזרה האחרונה הרופא אישר לי לעשות רק בדיקות דם ללא אולטרסאונד זקיקים אני יודעת שאפשר גם דרך הבטן אבל יש לי בעיה של שתיית מים מרובה ולחץ של שתן ודרך למטה יש לי וגיניזמוס . אז החליט לאשר לי לעשות רק בדיקות דם. ההחזרה לא הצליחה היה לי בטא 5, האם זה בסדר שלא עשיתי אולטרסאונד והוא הסתמך רק על בדיקות הדם? צריכה להתחיל תהליך חדש ומתלבטת עם האולטרסאונד הוא הכרחי לטיפול ? תודה רבה מראש

לעניות דעתי עדיף לעקוב אחרי התגובה השחלתית ע"י השילוב של מעקב זקיקים ובדיקות הדם.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה