דימום 3 ימים לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

29/07/2023 | 16:06 | מאת: אנונימית

היי דוקטור אני ביום 4 להחזרה. שאיבה הייתה ביום חמישי ה20.7 מאותו ערב של שאיבה התחלתי לקחת תרסיס סינגל בוקר וערב, יום לפני ההחזרה בתאריך 24.7 בדיקות דם - פרוגסטרון 136.6, אסטרדיול 7603. והחזרה של עובר יום 5, טרי, דירוג מעולה (g4aa) בתאריך 25.7. אתמול - שלושה ימים אחרי ההחזרה החלו לי הכתבות ודם בניגוב והיום הדימום ממש התחזק. האם זו וסת? לא מוקדם מדי להגעת וסת? הרופא אמר לפני החזרה שרצות הפרוגסטרון מעולות, אני לא מבינה מה השתבש בדרך? האם התמיכה (סינרל) לא הייתה מספקת? אציין שהורו לי ממחר להמשיך תמיכה עם דופסטון. בינתיים אין לי תשובה מהרופא כיצד להמשיך ומה נכון. הדימום נראה כמו וסת לכל דבר.

לא מדובר בווסת. סביר להניח שתוספת תמיכה עם דופסטון צפויה לעצור את ההכתמה הדמית.

30/07/2023 | 17:39 | מאת: אנונימית

אכן מדובר בוסת דימום רציני וכבד מאתמול עד עכשיו. עשיתי בדיקת דם הבוקר אסטרדיול 100 פרוגסטרון 2 מה לדעתך קרה כאן? האם לא קיבלתי מספיק תמיכה? ככל הנראה הוסת הגיעה בשל ה3 זריקות הדקפפטיל לפני השאיבה האם היו צריכים להזהיר אותי שבשל המבייצים ייתכן והוסת תקדים? אני ממש מבואסת שההחזרה הזאת הייתה ״לחינם״ ולא היה לה סיכוי מראש. תודה על המענה

ממליץ להתיעץ עם הרופא המטפל

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה