חישוב גיל ההיריון לאחר החזרה מוקפא יום 5

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

20/07/2023 | 13:46 | מאת: דניאל

שלום אני הייתי מטופלת במחלקת IVF , אשמח קצת לסדר בחישוב שבוע ההיריון שאני נמצאת , אני עשיתי PGD , הוחזר עובר מוקפא יום 5 , על בסיס של תרופות ולא על פי ביוץ טבעי. ההחזרה הייתה ב - 27.02 . עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות עד לעכשיו והכול תקין , אודה לכם לחישוב איזה שבוע אני נמצאת , על מנת שאוכל לחשב את הזמן הנכון לביצוע שאר בדיקות הנדרשות. העמסת סוכר, ועוד. בקופה אומרים שבוע מסוים , ורופא שעשיתי דרכה את הסקירה הראשונה אומרת לחשב על פי תאריך אחר. תודה

יש לחשב את גיל ההריון לפי מועד מחושב של וסת אחרונה. לפי הנתונים שציינת, המועד של וסת אחרונה מתוקנת היה ב-8/2.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה