סבב Ivf ראשון - נכשל

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

03/04/2023 | 23:20 | מאת: NOT_FOUND

שלום, במקרה שמוחזר עובר יום 3 שמוגדר בדרגת איכות טובה, מה יכולה להיות הסיבה לכישלון בהשרשה? ברקע מורפולגיית זרע נמוכה- 2%, שאר המדדים תקינים. הפרופיל ההורמונלי שלי תקין וכן הרחם והחוצצרות נמצאו תקינים בבדיקת סונו היסטרוסלפינגוגרפיה. כמו כן,קיבלתי תמיכה והפרוגסטרון 5 ימים לאחר החזרה היה מעל 190.

לצערי יתכנו הרבה סיבות לאי קליטת ההריון. יתכן שהעובר לא המשיך להתחלק ולהתפתח בתוך הרחם, או לא הצליח להשתרש. כמו כן יתכן שהעובר אינו תקין מבחינה גנטית.

04/04/2023 | 08:31 | מאת: מיכל

תודה על המענה! האם מומלץ לעשות pgs? האם אפשר לעשות pgs לעוברים שעברו הקפאה או שזה מאוחר מידי? ובמידה ומדובר בבעיה בהשרשה יכול להיות שיש בעיה ברחם שפוספסה בבדיקת סונו היסטרוסלפינגוגרפיה ואם יש בדיקות נוספות לאבחנת תקינות הרחם? תודה.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה