בדיקות לאחר אולטרסאונד ראשוני

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

28/03/2023 | 08:45 | מאת: דניאל

בוקר טוב דוקטור לאחר טיפול ivf אתמול עשיתי אולטרסאונד ראשוני , הכול יצא תקין , כולל דופק הרופא ציינה שאני נמצאת בשבוע 6+1 ואמרה שאת המשך התהליך להתחיל מול רופא של קופת חולים. יש רופא שאני מאוד רוצה להיות בטיפול מולה, היא מאוד מבוקשת והתור הכי קרוב שיש זה ב27.04 האם יש בדיקות הכרחיות שצריך לבצע בטווח ההמתנה , או שאני יכולה להיות שקטה עד לתור , עשיתי תהליך PGD לכן לפני תהליך ההחזרה נעשתה בדיקת דיגום עבור הגן הבעייתי. תודה

מומלץ לבצע בדיקות מעבדה של תחילת הריון ולקבוע תור לשקיפות עורפית.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה