שאלה לגבי שימוש באסטרופם לדחיית ביוץ

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

21/03/2023 | 11:22 | מאת: חנה

הרופא נתן לי אסטופם 2 מ"ג כדי לדחות את הביוץ. יש לי לאחרונה ווסת לא קבועה שנעה בין 26-31 יום. לקחתי מהיום הראשון של הווסת. סה"כ 8 כדורים כל 8 שעות (זה ההוראה שנתן לי). הדימום פסק לאחר 4 ימים אני ביום השישי מהווסת ויש לי הפרשות שקופות וצמיגיות כמו בזמן הביוץ. מזה אומר שיש לי עכשיו ביוץ 5-6 ימים אחרי קבלת המחזור? או שזה תופעה לוואי של האסטרופם? יכול להיות שהתרופה גורמת לחלק להקדמת הביוץ?

ההפרשות יכולות לנבוע מהטיפול שקיבלת. לגבי מועד הביוץ מומלץ לבצע בדיקות מעקב.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה