בטא תקינה עולה אבל לא מרגישה תסמינים

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

17/03/2023 | 12:35 | מאת: מאיה

שלום לאחר החזרת עובר מוקפא יום 5, התקבלה תשובת בטא חיובית. הבטא עולה בצורה תקינה אתמול עשיתי בדיקה ביום השמונה עשרה הבטא עלתה והרופא מרוצה. אמר לי להגיע ב27 לחודש לבדיקת אולטרסנד . מזמן ההחזרה עד לפני מספר ימים הרגשתי כאבי דמוי מחזור. אבל מאז לא מרגישה שום תסמינים אוליי קצת סחרחורות, מלבד זה שום דבר. האם זה תקין ? האם צריך להרגיש חלק מהתסמינים ? חוששת שההריון אינו מתפתח אודה לתשובתך

היעדר סימפטומים אינו מעיד בהכרח על אי תקינות של ההריון. אם אינך רגועה ממליץ לחזור על בדיקת בטא בדם

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה