תשובה חיובית לבטא שנעשתה

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

14/03/2023 | 11:52 | מאת: שני

שלום אשמח לשמוע את חוות דעתכם לאחר 5 סבבים שנכשלו, החזרה אחרונה על בסיס תרופות (ביוץ לא טבעי) התקבלה תשובה חיובית בטא נעשתה יום 11 מההחזרה הייתה 38.9 לאחר מספר ימים יום 14 להחזרה בטא הכפילה את עצמה ל 161, הרופא אמר שזה טוב ביקש שאגיע לבדיקת בטא ביום 18 להחזרה. האם יש כיון לאופטימיות אחרי כמעט 48 שעות הבטא שילשה את עצמה . ובנוסף איך אדע לחשב את השבוע בגלל שההחזרה הייתה על בסיס תרופות . תודה

14/03/2023 | 12:30 | מאת: שני

הוחזר עובר מוקפא יום 5 , עבר תהליך pgd באיכות טובה

בהחלט יש מקום לאופטימיות. את גיל ההריון אפשר יהיה לקבוע אחרי בדיקת האולטראסאונד הראשונה בעוד שבועיים-שלושה

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה