לא בוצעה החזרה עקב רירית שלא גדלה

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

20/02/2023 | 14:14 | מאת: שילה

שלום, יום חמישי בוטלה הטיפול בגלל שרירית לא גדלה מספיק, אחרי 3 שבועות של אסטרופם הגיע ל-6.9. אמרו לי להפסיק את הכדורים, ביום ראשון הרופאה הנחתה אותי לקחת 10 ימים דופסטון ואז לקבל וסת וביום ה-3 לעשות שוב US+דם. הרופאה הכל דרך האחות מעבירה ולא נותנת מענה אישי. למה בעצם היא לא חיכתה לוסת הקרובה ודוחה לי עם דופסטון אשמח לתשובה בהקדם, היא נתנה לי תוכנית חדשה גם עם אסטרופם 4 ביום ומדבקת אסטרודיול (האם יש משמעות ללקיחת הכדור על בטן ריקה זה פחות טוב)?

ממליץ להפנות שאלות אלה לרופאה המטפלת. איני יכול לדעת איזה שיקול דעת מנחה אותה.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה