ספק 10X14 מבנה בזמן לקיחת אסטרופם

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

16/02/2023 | 11:38 | מאת: שילה

אתמול עשיתי אולטרסאונד , רירית עובי 6.9 היום שוב עשיתי , רירית עובי 6.9 אחרי שיצאתי ראיתי שרשמה הטכנאית ספק ממקור טפולתי 10X14 מבנה צלול אני נוטלת אסטרופם לקראת החזרה עוברים טריים (ביציות וזרע מוקפא בנפרד), האם זה משהו שעלול לבטל את הטיפול, או שישלחו אותי שוב מחר לבדיקת חוזרת? כי היא רשמה *ספק*

איני סבור שזה יגרור את ביטול מחזור הטיפול.

16/02/2023 | 21:28 | מאת: שילה

היי הרופאה ביטלהאת הסבב אמרה שהרירית תא מצעבהאציין ששלישה שבועות אני נוטלת אסטרופםוהרירית הגיעה ל69 רקהאם הייתה במצב אחר אמירה לעלות יותראציין שיש לי ירידה ברזרבה השחלתית ונשארו לי בהקפאה 5 ביציות ולבעלי זרעים אחרונים של יהיה יותר זרעים.אז היא ביטלה את הסבב ואמרה לבוא שוב אליה . יש טיפול אחר לעבות רירית לקראת החזרה?

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה