החזרה פרוטוקול..........

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

24/12/2022 | 18:11 | מאת: רוית

שלום רב דוקטור, גילי 54.אני לפני החזרת מוקפא. אין לי בעייה עם רירית רחם ובדכ היא גודלת ל9 ממ עם 2 אסטרופם...לפני ההחזרה הומלץ לי על תוספת של 2 טבליות אנדומטרין. בנוסף אני נוטלת כדור מיקרופרין ביום 75 מג. האם ניתן להסתפק במיקרופרין בלבד או לעבור לקלקסן 40 עקב גילי? אציין שפקטורי הקרישה תקינים לחלוטין ואין לי שום בעיה לבבית או אחרת. שנית.האם ייתכנו כאבי שרירים לעיתים עם אסטרופם ואנדומטרין? תודה מראש על תשובתך , חג שמח

התוספת של אנדומטרין חיונית לשם הכנת רירית רחם אופטימלית לקראת החזרת העובר.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה