מדדי דם ורירית לפני החזרת עובר קפוא

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

15/12/2022 | 17:14 | מאת: אסתי

שלום, לפני החזרת מוקפא על בסיס אסטרופם, ערכי בדיקות הדם ביום שני היו: Lh 12.7 E2 3449 Progesterone קטן מ 2 הרירית היא 10.5 היום, לאחר 3 ימים הערכים הם: Lh 9 E2 1865 Progesterone קטן מ 2 והרירית 8.1 type 1 השאלה שלי היא, למה ההורומנים ירדו ככה? האם הם מתאימים להחזרה? למה הרירית ירדה? האם זה משמעותי? האם עדין ניתן לבצע החזרה עם רירית כזו? מה גורם לרירית לרדת ככה באמצע טיפול? ושאלה נוספת, מה זה type1? תודה רבה על ההתיחסות.

לא ברור לי כמה ימים חלפו בין 2 הבדיקות. האם נטלת טיפול כלשהו בימים אלה?

18/12/2022 | 20:06 | מאת: אסתי

הימים שחלפו בין 2 הבדיקות היום 3 ימים. הבדעקת הראשונה נעשתה ביום שני, והבדיקה שלאחריה נעשתה ביום חמישי. הטיפול בין הימים האלה כמו מתחילת הטיפול הוא פעמיים ביום 2 אסטרופם. ז"א 2 אסטרופם בבוקר ו 2 אסטרופם בלילה.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה