הפרשות חומות לאחר טיפול ivf

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

29/11/2022 | 18:41 | מאת: סיוון

שלום דר אני עברתי טיפול ivf . אולטראסונד לפני שבוע בדיוק אז הייתי בשבוע 6+ הרופאה ראתה שק הריון ודופק תקין ומסרה שגודל העובר תואם בדיוק גיל ההריון. היום לאחר שבוע אני רואה הכתמות חומות - צהובות בניגוב וגם לאחר הפרשות אינדומטרין. תכיפות במתן שתן ..יש לציין שאני עם גירוי שחלתי ומקבלת תמיכה 3 פעמים אינדומטרין 3 פעמים אסטרופם ו 3 פעמים דופסטון וכדור אספרין. האם עליי לדאוג מההפרשות. יש לציין ההפרשות באים והולכים האם עליי לדאוג? האם יש צורך להעלות מינון התמיכה? תודה מראש.

אם את לא רגועה ממליץ לחזור על בדיקת האולטראסאונד לתקינות ההריון

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה