יש עדיין סיכוי להריון?

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

09/11/2022 | 15:27 | מאת: אנונימית

שלום. החזירו לי שני עוברים מוקפאים בני 3 ימים לפני 11 ימים. לוקחת דופסטון. היום התחיל לי קצת דימום (שמרגיש לי כמו התחלה של מחזור). האם עדיין יש סיכוי להריון? האם להמשיך את הדופסטון? תודה רבה

ממליץ לבצע מחר בבוקר בדיקת בטא בדם. אין להפסיק את התמיכה לפני קבלת התוצאות.

10/11/2022 | 14:49 | מאת: אנונימית

תודה רבה על המענה. עשיתי היים בדיקת בטא ויצא קטן מ-2 IU/L. יחד עם זאת, את הבדיקה הייתי אמורה לעשות מחר (הונחיתי לאחר החזרת העוברים לעשות אותה מחר). האם רלוונטי שאעשה מחר או שהתשובה שלילית בוודאות?

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה