אשמח לדעתך על ההריון

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

31/08/2022 | 18:35 | מאת: מימה

היי ד"ר רויברט , אני היום בשבוע 6 +0. הבטא מאוד גבוהה 36400. הסיכוי שיש לי תאומים שואף לאפס. ולא היה לי ביוץ מאוחר בוודאות. לכן, עד כמה הבטא הזאת נראית באמת לא תקינה והאם אכן יש סיכוי לא קטן שזה מולארי שלם או חלקי? אין לי בעקרון שום תופעות כלשהן, למעט פה ושם מן דקירה עמומה מדי פעם בצד שמאל של הבטן למטה. חוץ מזה, שום תופעת הריון אין לי ולא היו לי עד כה. אני בת 41

על מנת לוודא שמדובר בהריון תקין יש לבצע בדיקת אולטראסאונד. בשלב זה כבר אמורים לראות שק הריון ובתוכו קוטב עוברי.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה