דימום במהלך טיפול פוריות

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

27/08/2022 | 01:12 | מאת: מורן

התחלתי טיפול פוריות- ביום השני התחלתי בזריקות לעורר זקיקים ומהיום החמישי נוספה הזריקה למניעת ביוץ. עברו 12 ימים אבל הדימום של המחזור לא פוסק. האם התרופות אינן מתאימות? האם יהיה צורך לבטל את הטיפול?

הצלחת הטיפול תימדד ע"י קיומה של התגובה השחלתית - האם כתוצאה מהזריקות התפתחו זקיקים וכמה ביציות נשאבו. עצם העובדה שבמשך כל הטיפול נמשך דמם וגינלי לא תהווה מדד להצלחת הטיפול, אך בהחלט יתכן שעקב זאת יידחה מועד החזרת העוברים.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה