בטא שלילית**********

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

12/07/2022 | 19:18 | מאת: המיואשת /:

היי עשיתי החזרת עוברים בני 3 יום בתאריך 29/6/22 נאמר לי לעשות בטא מחר 13/7 (14 יום) לא התאפקתי ועשיתי אתמול 11/7 (12 יום) יצא שלילי . ברגע שראיתי שלילי , הפסקתי תמיכה ועדיין לא קיבלתי ווסת התקשרתי לבית חולים והאחות אמרה לי לעשות שוב מחר . האם הגיוני שלאחר 12 יום אין אפילו קצת בטא ? האם יש סיכוי? תודה

12/07/2022 | 19:38 | מאת: המיואשת/:

רוצה לשאול בנוסף קיבלתי תמיכה של אוטרוגסטן 200×3 דופסטון×3 ופעם ביומיים זריקה פרונטוגסט בד"כ אני מקבלת ווסת למרות התמיכה ועכשיו לא קיבלתי. ובנוסף יש לי סחרחורות, כאבי ראש ובחילות , האם אלו הן תופעות של הזריקה?

מומלץ לחזור על בדיקת הבטא.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה