אסטרדיול ופרוגסטרון קופצים

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

22/06/2022 | 09:43 | מאת: מיואשת

שלום, עושה IVF בפעם השלישית, כל העוברים באיכות ירודה. בעיה של אסטרוגן ופרוגסטרון גבוהים. הפעם הולכת לשאיבה עם זקיקים: 17, 17 , 16 , 14 , 14 , 13, 13, 12, 12, 11. אסטרדיול 9926. פרוגסטרון 4.7. לאור נתוני הזקיקים הנ"ל, מה אמור להיות המצב הרצוי של האסטרוגן והפרוגסטרון, וכיצד ניתן להוריד את הערכים הללו בפעם הבאה? תודה

הערכים הגבוהים נובעים מתגובה שחלתית חזקה. ניתן להימנע מגירוי יתר שחלתי ע"י טיפול במינונים נמוכים יותר של זריקות גונדוטרופינים.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה