פרוגסטרון לפני תחילת פרוטוקול

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

13/05/2022 | 17:41 | מאת: אנונימית

מטופלת IVF. לפני 19 יום עברתי שאיבת ביציות, 3 ימים לאחר מכן הוחזרו 2 עוברים.בדיקת בטא לאחר 12 יום שלילית. בעקבות כך באותו היום (יום שני) הפסקתי תמיכה של קרינון (פעמיים ביום) ואתמול החל דימום של מחזור, אבל יחסית חלש. הרופא שלי הנחה אותי לבצע בדיקות ביום השני לדימום, כלומר הבוקר, ויצא שהפרוגסטרון שלי הוא 20 והאסטרידול 220. כמו כן ראו זקיק אחד של 10ממ. הייתי אמורה להתחיל היום זריקות פרוגבריס אבל הרופא אמר שלפי הבדיקות לא נראה שאני במחזור ולכן צריכה לחזור על הבדיקות ביום ראשון. הייתי שמחה להבין אם יש דימום אז מה זאת אומרת שזה לא מחזור, ומה בעצם אמור לקרות? ההורמונים אמורים לרדת ואז אוכל להתחיל טיפול?

הדימום אינו דמם של מחזור, אלא נובע מהפסקת התמיכה שנטלת.

16/05/2022 | 10:36 | מאת: אנונימית

אז אם אני מבינה נכון, כיוון שבוודאות אין הריון (בטא נבדקה ביום ה12 לאחר החזרת עוברים יום 3 ונעשתה בדיקה ביתית נוספת אתמול, 18 יום לאחר ההחזרה) אני אמורה לקבל מחזור מתישהו באופן ספונטני?

16/05/2022 | 10:36 | מאת: אנונימית

תודה על המענה 🙏

בהחלט.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה