החזרת עובר

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

12/01/2016 | 22:31 | מאת: קרין

שלום דר, אני בת 27, הפרייה ראשונה, ביום ראשון עברתי החזרת עובר ( בלסוציסט). הרופא אמר שהעובר במצב מצוין. אני מקבלת תמיכת אונדמטרין 3 פעמים ביום וזריקת פרוגסטרון ריטארד 250 פעם בחמישה ימים. מאז יום שלישי אין לי הפרשה כלשהי פרט להפרשת האונדמטרין. שאלתי היא : האם ההשרשה כבר הסתיימה במידה והיתה? האם ההשרשה חייבת להיות מלווה בכתמים חומים. מאז יום ראשון רק יום למחרת קצת כאב בטן תחתון וכאב גב ממש באמצע למטה. אני קצת חוששת אשמח למענה תודה

13/01/2016 | 22:07 | מאת: שרונה צפריר

הי, בד"כ השרשה מתרחשת אחרי יום ועד שלושה ימים אחרי החזרת בלסטוציסט. אבל אין פה שום דבר חד משמעי, כי יכולה להיות גם השרשה מאוחרת. ההשרשה לא חייבת להיות מלווה בכתמים או כאבי או דימום. הרבה פעמים לא מרגישים כלום כשמתרחשת השרשה. הכאבים שאת מתארת הם נורמליים. מה שצריך לקרות יקרה... מקוה שרק לטובה, ושתתבשרי בבשורות טובות בקרוב.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה