השתרשרות מאוחרת בתהליך IVF

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

29/05/2021 | 06:49 | מאת: Mayan

מחזור בתאריך 30.3. ב-16.4 הוחזר לי עובר טרי. ב-21.5 הודגם שק הריון ושק חלבון וב- 28.5 הודגם עובר פלוס דופק המתאים לשבוע 6. לפי השבועות אמורה להיות שבוע 8 פלוס. אשמח להשערה מה ההסבר

שלום מעין. אם העובר הוחזר ב16/4 - ב-28/4, המועד בו נמדדה בדיקת הריון חיובית, ייחשב כשבוע 4 גיל הריון. ממצא של עובר, שמתאים לשבוע 6, כפי שנצפה ב-28/5, לא תואם למה שהיה צפוי. ממליץ לחזור על הבדיקה בעוד שבוע - יש מצב שהמדידה תהיה מדוייקת יותר.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה