החזרת עוברים קפואים טיפול ראשון

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

06/05/2021 | 19:07 | מאת: משה

שלום, בתאריך 14/4 הזרקתי דקפפטיל 48 שעות לפני שאיבה. לאחר שאיבה הוחלט להקפיא עוברים כיוון שאסטרדיול היה גבוה. בתאריך 21/4 קיבלתי וסת ובתאריך 25/4 התחלתי ליטול 3 כדורים ביום של אסטרופם 2 מ״ג החזרת העובר נקבעה לתאריך 19/5 שאלתי, האם זה סביר לקחת כ״כ הרבה זמן אסטרופם ובכלל להחזיר עובר לאחר זמן ממושך שכזה?

תזמון החזרת העוברים המוקפאים נקבע ע"י הוספת תכשיר פרוגסטרון (אנגומטרין, אוטרוגסטן או קרינון), בהתאם לעובי הרירית וערכי אסטרדיול ופרוגסטרון.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה