אין זקיקים בת 37 הריון ראשון ב2003 ספונטני, לידה טבעית. הריון שני 201

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

06/05/2021 | 16:57 | מאת: נאדיה

אמורה לעבור ivf בימים הקרובים, אני עם פרוטוקול ארוך דיקפ׳ מיון 21 למחזור והיום הוא היום השמיני למינוגון 6 אמפולות ביום עם חצי דיקפ׳ באולטראסאונד היום לא מצאו זקיקים עם רירית רחם עבה. E2: 132.1 Progesterone: 0.23 Lh: 1.6 הרופא המליץ להמשיך במנוגון ולחזור שוב ביום ראשון. שאלתי, ייתכן 8 ימים ואין זקיקים???? האם יש סיכוי והם יוםיעו ויגדלו???? אני בייאוש מוחלט וקשה לעקל את זה. נא חוות דעת

לצערי התוצאות אינן מעודדות, אך ממליץ להמשיך בכל זאת בהתאם להנחיות הרופא המטפל.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה