ערכים בדם אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

07/02/2021 | 19:18 | מאת: מ

היי ד״ר רויבורט, נבדקתי היום (3 ימים אחרי החזרת 3 עוברים יום 3) ויצא אסטרדיול 440 ופרוגסטרון 40. אני עם 3 מדבקות אוורל שמחליפה כל 3 ימים, 2 קרינון ביום וזריקת פרונטוגסט 50 כל יומיים. האם כדאי להוסיף עוד מדבקת אוורל? אני מפחדת מהערך הנמוך. מה דעתך? במדידה האחרונה לפני ההחזרה של המוקפאים על בסיס הורמונלי (מדבקות אוורל) הערך של האסטרדיול היה 770 והרירית 8.1 תלת שכבתית. חוששת מהירידה החדה באסטרדיול ומכך שהרירית עלולה להתפרק.

איני יכול לייעץ לך לגבי הטיפול התרופתי שאת מקבלת.

07/02/2021 | 22:04 | מאת: מ

תודה. תוכל אולי לכתוב מהם ערכים תקינים שח אסטרדיול אחרי החזרה?

אין ערך אבסולוטי קבוע.

08/02/2021 | 16:41 | מאת: מ

תודה רבה על המענה.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה