בדיקת הריון מוקדמת , יש תיקווה?

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

25/03/2018 | 19:17 | מאת: בדיקת הריון

זו ההזרעה ה4 שלי ואני מיואשת כבר לא התאפקתי ועשיתי בדיקת הריון ביתית ,יצא שלילי. לאחר 6 ימים מאוביטרל ו5 ימים מהזרעה. יש עוד תיקווה ?

25/03/2018 | 21:47 | מאת: שרונה צפריר

הי, בוודאי שיש עוד תקוה! את צריכה לעשות בדיקת דם 12 יום לפחות אחרי ההזרעה. בדיקת היריון אחרי חמישה ימים לא מהימנה. אל תתייאשי! בשורות טובות

27/03/2018 | 13:06 | מאת: אנונימית

אבל אוביטרל נשאר שבועיים בגוף אז לא היה צריך לצאת חיובי "מטעה" ?

27/03/2018 | 22:07 | מאת: שרונה צפריר

עשית בדיקה ביתית, נכון? היא לא מספיק מהימנה. אם היית עושה בדיקת דם, אז אולי היתה יוצאת תוצאה חיובית "מטעה".

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה