שיעול חזק אחאי החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

16/03/2018 | 09:41 | מאת: מיכל

לאחר החזרת העוברים השתעלתי מאוד חזק מספר פעמים כך שממש הכל התכווץ לי. האם שיעול כזה גורם להתכווצות הרחם ויכול לגרום לפליטת העוברים?

לקריאה נוספת והעמקה

הי, אני חושבת שאין סיבה לדאגה. אם את מוטרדת, כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה