בטא , כדורים ודימום

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

15/01/2018 | 07:01 | מאת: אנונימית

שלום דר , ביצעתי אתמול בטא פעם ראשונה , יצא לי 164. ( ווסת אחרונה 16.12, הזרעה בוצעה ב28/12) . האם זו בטא נמוכה מידי ? מחר עושה בטא חוזרת לכמה הבטא צריכה לעלות בשביל שארגע מעט ..? התחיל לי דימום שבא והולך מאתמול , הרופא נשים נתן לי ג'ל קרינון להשתמש בו פעם 1 ביום וכדורים של דופסטון פעם 1 ביום. האם זה תקין ? יש סיבה לדאוג בגלל הדימום ? האם הכדורים והג'ל זה שילוב "מוצלח" ביחד ? תודה !

15/01/2018 | 22:58 | מאת: שרונה צפריר

הי, אני לא רופאה, אך אשתדל לענות לך מנסיוני... הבטא בסדר גמור! אם מחר היא תכפיל את עצמה, זה יהיה עוד יותר טוב. דימום בתחילת הריון הוא לא חריג, אך דורש מעקב. הכדורים והג'ל יעילים לתמיכה בתמיכת ההיריון. מאחלת לך בשורות טובות מחר...

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה