חווית הטיפול והרווחה הנפשית של נשים בטיפולי פוריות והפרייה חוץ גופית

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

30/03/2017 | 14:42 | מאת: תמר מדינה הרטום

שלום! אני פונה אליכן בבקשה להשתתף במחקר ראשון מסוגו בארץ, שאני עורכת, הבודק את חווית הטיפול ואת הרווחה הנפשית של נשים בטיפולי פוריות והפרייה חוץ גופית. אני חוקרת במכון ברוקדייל ואישה שעברה טיפולי פוריות רבים לאורך שנים ארוכות. אנחנו עוברות חוויה מורכבת שחשוב לשתף בה, ובעזרת מחקר זה, ששם לראשונה אותנו ואת חווייתנו במרכז, נוכל גם להשפיע! אנא לחצו כאן למילוי השאלון: https://tinyurl.com/kqdxyvk אתן יכולות ליצור איתי קשר ב: [email protected] או במס: 02-6557419. אודה לכן מאוד על שיתוף הפוסט! תמר מדינה-הרטום.

01/04/2017 | 22:28 | מאת: שרונה צפריר

שיהיה בהצלחה, זה מחקר חשוב מאוד!

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה