אחריי החזרת עוברים ונוטלת אנדומטרין

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

27/02/2017 | 21:46 | מאת: נוי

ביום שני שעבר הייתה לי החזרת 3 עוברים.אחד במצב בינוני לדבריי הפרופ' ושניים במצב חלש.אני אמורה לעשות בדיקת בטא ביום ראשון וחוששת כי לוקחת אנדומטרין ויש לי תחושות כמו קצת לפניי מחזור אך לא ממש.האם אנדומטרין דוחה מחזור? זה דיי קשה "לשער" הרגשה בייחוד שאת כל כך רוצה ופוחדת להתאכזב...

27/02/2017 | 22:38 | מאת: שרונה צפריר

הי, אנדומטרין יכול לדחות את המחזור, אבל תשתדלי לקחת אותו עד שתעשי בדיקת בטא. אומנם הרופא שלך הנמיך את הציפיות שלך מהטיפול, אבל יש הפתעות!! התחושות שאת מרגישה בבטן הן נורמליות, ואופייניות לשלב שאת נמצאת בו. לא נראה לי הגיוני שתקבלי וסת בימים הקרובים. מאחלת לך בשורות טובות!

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה