הריון שבוע חמש עדיין לא רואים עובר

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

18/02/2017 | 19:53 | מאת: מרים

שלום רב. אני בשבוע חמש פלוס 1 לפי חישוב המחזור האחרון. הייתי במיון מפני שהיה לי דימום קטן שהפסיק מיד. ראו באולטרסואנט שק הריון וחלבון עוברי עוד לא ראו עובר ודופק. התכנאיות אולטרסונט ממש הלחיצו אותו ואמרו שאין הרבה סיכויים אך הרופאה אמרה שהכול בסדר. מה דעתך? ורציתו לשאול. קיבלתי מחזור ב 11.01.2017 החזערו לי עובר מוקפא יום חמש ב 30.01.2017 ואת הבדיקה עשיתי ביום חמישי האחרון. רציתי לדעת אם זה ייתכן שעוד לא רואים עובר בגלל שלא החזירו אותו לאחר 14 יום מהמזור? או איך מחשבים לפהי הפריה והחזרת עוברים. תודה מראש!

22/02/2017 | 06:39 | מאת: שרונה צפריר

הי, דופק אפשר לצפות בד"כ בין שבוע 6 ל-7. כרגע נראה לי מוקדם מדי להחליט אם הכל אבוד או לא. אם ראו שק הריון וחלבון עוברי, אז נראה לי שהסיכויים שיצפו בדופק הם טובים!

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה