תוצאות mri וביופסיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

16/11/2016 | 20:12 | מאת: אור

שלום. אני בת 64 נשאית של הגן עם היסטוריה משפחתית. בתי בגיל 38 חלתה בסרטן השד . עשיתי בדיקת mri התוצאה הראתה גוש בגודל 15 ממ .. bi-rads'5 . הרופא אמר שזה אומר שאני חולה. באולטרסאונד ראו את הגוש אבל בגודל של 5 ממ ולכן ההמלצה הינה ביופיסה בהדמית mri. קבעו לי תור לעוד חודש וחצי בטענה שאני לא מקרה דחוף.. האם זה הגיוני? לחכות ככ הרבה זמן

10/12/2016 | 13:17 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום, בעיני זה לא הגיוני להמתין חודש. מציע לפנות לקופת החולים ולבקש הקדמת התור. מנסיוני במקרים אלו, לאחר פניות חוזרות הם נענים. ד"ר אביעד הופמן

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד