פיטמות נפוחות לגיסתי

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

02/02/2020 | 14:32 | מאת: מזל

שלום אני שואלת בשביל גיסתי היא בת 62 עם סכרת נעורים קרוב ל42שנה מטופלת באינסולים כדור יוטירקס ו3כדורים ללחץ דם לאחרונה שמה לב שהפיטמות נפוחות אוו העטרה ויש על זה מין 3 מין לבנבנים הלכה להבדק והכירורג אמר לה שזה דבר נפוץ מין בלוטת חלב נפוצה שקצת מתמלאת וציין שזה לא סרטן בדיקות ממוגרפיה ואולטרא סאונד עשתה לפני בערך שנה השאלה שלה האם זה ישאר ככה אושיעבור הכירורג אמר שזה יכול להשאר ככה ולא להתיחס מאז היא בחרדות מאוד גדולות ולכן החלטתי בשביל להשקיט את החרדות שלה לשאול אשמח לתשובה

עניתי לגיסתך בפורום השני. נשמע לי אכן תקין. להיות במעקב מסודר

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד