בדיקת us כהשלמה לבדיקת ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

28/01/2020 | 18:06 | מאת: סילבי

בת 46.היום עשיתי בדיקת ממוגרפיה לאחר המלצת כירורג השד וזאת לאחר שאימי חלתה שנה שעברה.לאחר הבדיקה נשלחתי הביתה. כמה שעות אחרי קיבלתי הודעה לנייד שאני מוזמנת להשלמת הבדיקה עי us.אני בלחץ נוראי.אם מצאו משהו איך לא מתקשרים לעדכן? האם זה הליך שגרתי?

הי סילבי,מה שתיארת מאד נפוץ ולא אומר בכלל שיש ממצא חשוד.בד"כ קוראים להשלמה ע"י אולטראסאונד לנשים בעלות מרקם שד צפוף, ככל הנראה זו הסיבה אצלך, ולאו דוקא כי ראו משהו.אם רואים בממוגרפיה בד"כ ממשיכים ועושים צילומי הגדלה וכדומה.מאחלת לך בשורות טובות ומקווה איתך שהכל תקין.

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד