כאבים בשדיים

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

18/01/2020 | 18:35 | מאת: יעלי

שלום ד"ר, בת 37, 10 חודשים לאחר לידה רביעית. לא מניקה ולא הנקתי אף אחד מילדיי. בדיקה אחרונה אצל כירורג שד הייתה לפני שנה בזמן ההריון והכל היה תקין. מזה 4 ימים יש לי כאבים בשדיים. זה התחיל בצד שמאל ועכשיו זה בשני הצדדים. הכאבים הם כמו כאבים של גודש (בדיוק כמו שהיה לי אחרי הלידות) והם חזקים מאוד במגע. יש לי תור לכירורג שד לבדיקה שגרתית בסוף החודש. עד אז אני קצת לחוצה. יש סיבה לדאגה? האם יש לפנות לרופא משפחה בדחיפות או שניתן לחכות עוד שבועיים לתור שלי?

18/01/2020 | 21:30 | מאת: יעלי

רק מעדכנת כי כרגע הכאב הוא רק בצד שמאל, זה יותר באזור הפטמה. אולי כאב מעט גם בצד ימין, כבר לא בטוחה. תודה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד