זרמים ועיקצוצים בשדיים

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

13/12/2019 | 13:31 | מאת: חלי

שלום רב, בת 38.5 בשבועיים האחרונים יש לי מעין זרמים ודקירות בשדיים לסירוגין. עשיתי אולטראסאונד והכל היה בסדר. נאמר לי שזה הורמונלי. המחזורים שלי לא סדירים בשנה האחרונה. חוץ מהתופעה הזו אין שום דבר אחר. מדאיג אותי שזה נמשך כבר שבועיים ולא נותן מנוחה. אודה לתשובתך

הי חלי, אכן נשמע שמדובר בתופעה הורמונלית ולא מדאיגה. הכי חשוב מה שכבר עשית - נבדקת בדיקת US, שהיתה תקינה. ממליצה גם ממש בדיקה ידנית של כירורג ומעקב רגיל. אם משהו משתנה בצורה יותר קיצונית - לחזור לרופא. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד