בדיקת שד אצל כירורג - שאלה ❓

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

08/12/2019 | 22:56 | מאת: רוני

היי אני במעקב כל חצי שנה אצל כירורג שד מגיל צעיר וגם עושה בדיקות של us וממגורפיה. הרבה שנים הייתי אצל כירורג שד שאמר שהכל תקין. לפני 3 שנים בערך החלפתי רופא כירורג שטוען שיש לי גוש בערך 2 ס"מ בשד שמאל. ומאז שולח אותי על חצי שנה לעשות ממוגרפיה ואולטרה סאונד. הבדיקות תקינות, לא נראה גוש. הוא מתפלא שלא רואים כלום.. זה ככ מוזר שהוא מרגיש משהו והבדיקות תקינות? בת 44 ללא הסטוריה משפחתית. אציין שגם אני לא ממש מרגישה את הגוש. כל בדיקה הוא מרגיש אבל אומר שאין מה לדאוג. משום מה אני כן דואגת.

הי רוני לפעמים יש ממצא מישושי שאינו ממש ממצא אלא יותר תפיחות או נוקשות של רקמת השד. בהנתן שעשית פעמיים US שד לא הייתי מודאגת. את מוזמנת להגיע לבדיקה אצלי אם תרצי. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד