תוצאת אולטרסטונד שביצעתי

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

21/11/2019 | 10:55 | מאת: רוית

הייתי בבדיקת אולסטרסאונד לאחר שהרגשתי גוש בצד ימין, וכך הפיענוח: גוש סולידי היפוארקואי ציר אורכו 2.28 ס"מ רושם סונוגרפי שפיר BIRADES3 מה זה אומר???

הי רוית, המילים שציטטת הם מלים "רפואיות" שמתארות את הצורה של הגוש ואיך הוא נראה באולטרסאונד. השורה התחתונה היא שהגוש בעל מראה שפיר. ממליצה לחזור לרופא(ה) שהפנ(ת)ה אותך לבדיקה (היית אצל כירורג/ית?) לקבל הסבר והמלצה להמשך - כדאי לחזור על US שד עוד 3 חדשים ואז להחליט כמה זמן אחרי. מרווחים את המעקב... בריאות שלמה!

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד