עזרה בפענוח תוצאות ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

18/11/2019 | 14:37 | מאת: Lir

בהיסטוריה הודגמה ציסטה בשד, כעת נערכה לראשונה ממוגרפיה באיזור הציסטה ולהלן הפענוח: "מבנה רקמת השד הוא בחלקו שומני ובחלקו פברוגלנדולרי. רקמה פברוגלנדולרית- גוש נמוש סומן על העור. ריכוז דיפוזי של רקמה בלוטית הטרוגנית. אסימטריה רקמתית כמתואר" מה המשמעות? אני מבינה שעלי לערוך אולטראסאונד, אך האם הממצא מחשיד?

שלום לך מהתשובה נשמע מדובר בבדיקת אולטראסאונד... בכל מקרה - רקמה בלוטית צפופה היא לא ממצא מחשיד. כפי שאני תמיד אומרת כדאי לשמוע מהכירורג שבודק אותך מה דעתו. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד