פענוח מ.ר.י שד לאחר חשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

14/11/2019 | 19:49 | מאת: אמא שלי

אמא שלי עשתה מ.ר.י מספר ציסטות פשוטות בשני השדיים אחת מהן בשד ימין תואמת את הממצא הממגורפי. לאחר הזרקת ח"נ במסגרת מגבלת האדרת רקע אין מזהים האדרה חשודה מימין או משמאל כולל במיקום של המוקד האדרה שהודגם בבדיקה מ 10/3/2019 ללא הגדלת קשריות לימפה בבית השחי. לסיכום ללא ממצא חשוד כולל בשד שמאל היכןו שהיה ממצא בבדיקה ב2019. מומלץ המשך מעקב שגרתי כולל mriשדים לאור פתולוגיה high risk בלמקטומיה מה עושים? האם ניתוח?

הי, איני מבינה דבר מהכתוב - האם אמך עברה למפקטומיה? מה היה הממצא (תשובה פתולוגית) כפי שמשתמע ממה שציטטת (פענוח הMRI) כעת אין ממצא חשוד כלל- מה שהיה לא נראה בבדיקה הזו. מוזמנת לסור לבדיקה במרפאתי. כמובן שכל כירורג יכול לבדוק ולהביט בתוצאות הבדיקות ולעזור. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד