בלוטת לימפה מוגדלת בבית שחי

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

03/10/2019 | 23:18 | מאת: שרית

בתאריך 9.19 ביצעתי אולטרסאונד רקמות רכות. יש ממצא בלוטת לימפה מוגדלת בגודל 10 מ''מ מראה תקין. האם יש סיבה לחשוש? האם הבלוטה אמורה להיעלם?? אם היא נשארת באותו גודל תקופה האם צריך לעשות בירור מעמיק יותר? וכל כמה זמן צריך לבדוק?? תודה רבה

הי שרית , לא ציינת את גילך. בכל מקרה- בלוטת לימפה במראה תקין היא לא סיבה לדאגה. שאלתי לגילך כדי לדעת תוך כמה זמן לבצע בדיקה חוזרת, אבל אני מציעה לאחר 3 חדשים. וכן, בלוטות יכולות "להיעלם" כלומר להפסיק להיות בולטת ותפוחה. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד