דקירה בפטמה מאוד מדואגת

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

15/08/2019 | 19:01 | מאת: דנה

שלום. בת 32, לקחתי גלולות במשך 9 שנים והפסקתי לפני מספר שבועות. אמורה לקבל מחזור בערך עוד שבוע וקצת. ללא עבר משפחתי של בעיות שד. הרגשתי מס פעמים דקירות בשד ימין. משהו קצר שעבר מהר, קרה פעמיים במהלך השבוע. מבדיקה עצמית ושל רופאת משפחה לא הורגש משהו בשד. אוסיף שניסיתי ללחוץ ולא יצא נוזל או משהו כזה. מאןד מודאגת ממה זה יכול להיות??

15/08/2019 | 19:21 | מאת: דנה

רוצה להוסיף שביום הראשון לא הרגיש באזור הפטמה וביום השני הרגיש יותר באזור זה

הי דנה, לפעמים יש מיחושים/כאבים/דקירות בשד ללא משמעות. למעשה אנחנו נוטים לחשוב שסרטן שד אינו גורם כאבים. כן חשוב לבדוק ולהבדק כפי שעשית, וכרגע נשמע שאין כל סימן מדאיג. אין לדקירות הסבר מדויק מלבד שהשד והעור שלו רגישים כמו כל איבר אחר בגוף ואף יותר. בריאות שלמה!

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד