ממצאי ממוגרפיה גוש 21 מ"מ

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

26/07/2019 | 11:45 | מאת: מיקי

שלום, בת 40 לאחר 4 לידות. בבדיקת ממוגרפיה שגרתית. להלן הממצאים: ברקמה הרכה גוש 21 ממ בצורה מעוגלת עם גבולות לא מוגדרים, בסמיכות נמוכה. במיקום מרכזי מאחורי הפיטמה. Birads 0. נקבע אולטראסאונד להמשך בירור. בנוסף נרשם: אפיון כללי של רקמת השד: בחלקו שומני ובחלקו פיברוגלנדולרי יתכן מיבוך של גושים קטנים birads density C. מבקשת לדעת מה דינם של ממצאים כאלה בדרך כלל.

הי מיקי. יש לקבוע ולבצע אולטאסאונד שד, קשה לי להעריך במה מדובר שכן כאמור התשובה אינה שלמה. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד