כאב בבית שחי שמאל וצריבה מוזרה מיזה שלושה שבועות

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

10/06/2019 | 22:10 | מאת: אנונימית

מיזה שלושה שבועות שיש לי מין כאב וצריבה בבית שחי שמאל מתגבר כשמזיעה ומרימה יד לפעמים גם בשחי ימין אבל פחות היתי אצל רופא שלי אמר שאין גושים מה אפשר לעשות הלאה ? אולטראסאונד או לפנות לכירורג ? מפחדת ממש

הי יקרה, התסמינים שאת מתארת לא נשמעים קשורים למחלה כלשהי, הייתי יותר מייחסת אותם לצריבה באמת מזיעה, אולי גירוי שקשור לקיץ, לגילוח וכו. לכן נשמע לי שניתן להירגע (לפחות מעט) :) ולא תפסידי כלום מפניה לרופא נוסף - גם כירורג למשל. בריאות שלמה!

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד