בית השחי כואב לימפה נפוחה

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

27/02/2019 | 10:45 | מאת: גל

שלום רב, יש לי כאב לא מובן בבית השחי בצד שמאל , יש לי אדמומיות וכאשר אני נוגעת עמוק יש הרגשה של לימפה נפוחה ,לא גוש אלה הרגשה כמו לאורך היא נפוחה , חשוב לציין שלפני שבועיים נבדקתי על ידי כירורג שד שאמר שהכל תקין ! האם זאת יכולה להיות דלקת ? או שתוך שבועיים יכל להתפתח משהו לא מובן ? תודה

הי גל. גוש בבית השחי יכול להיות גם בלוטת זיעה שנסתמה והזדהמה... זקיק שיער, או באמת בלוטת לימפה. אם התופעה לא חלפה עדיין כדאי לבקש הפניה לאולטראסאונד. באמת זה שנבדקת לא אומר שלא יכול להופיע משהו חדש. לא ציינת את גילך, בכל מקרה נשמע שהסיכוי שמדובר בממצא מסוכן הוא קלוש. בריאות שלמה!

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד