אחריי השתלת סיליקון שני

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

17/02/2019 | 21:10 | מאת: מיטל כהן

היי אני 8 חודשיםצאחריי ניתוח חזה השתלת שתלים חדשים כבר חודש שכואב לי מתחת לפיטמות וכשקר לי אני ממש לא יכולה לגעת בפיטמות או לשים חזיה אני נורא רגישה בהם לא יכולה לישון על הבטן מהכאבים אשמח לדעת מה הגורם חזה והאם זה נורמלי תודה

הי מיטל, השאלות צריכות להיות מופנות לכירורג הפלסטי שניתח... בכל אופן נשמע לי שיכול לקרות, לא הייתי מכנה זאת נורמלי והגורם הוא - שינויים בעצבוב לאחר הניתוח וכו ככל הנראה. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד