הפרשה מפטמה ימין ועוד שאלה

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

29/11/2018 | 22:39 | מאת: צילה

בת 38, תת פעילות בלוטת תריס. מאוזנת. אין הסטוריה משפחתית. שדיים גדולות. הייתי במעקב אצל כירורגית שד פעם בשנה כי מצאה גוש וזה המבנה של השד. הייתי עושה אולטרסאונד וממוגרפיה והכל היה יוצא תקין. אולטרסאונד ומומגרפיה אחרונים לפני שנה תקין. כרגע אני לא גרה בארץ ואין לי פה רופא שד. שמתי לב היום בלחיצה על פטמה ימין שיצא טיפות שקופות ומשמאל לא. אף פעם זה לא קרה. שד שמאל תמיד היה יותר גדול ורגיש אצלי בפטמה. האם זה מדאיג הפרשה ? נכנסתי לגוגל והתחלתי ממש לדאוג ממה שכתוב שם. ועוד שאלה הפטמות שלי לא חלקות. אף פעם לא היו. יש עליהם גבשושיות קטנות? בליטות? במיוחד כשהפטמה עומדת אז הן יותר בולטות ומתקשות הגבשושיות. קרוב לפטמה. 2,3 בכל פטמה. לא אותו הדבר. ופטמת שמאל יותר זקורה ורגישה מימין. נורמלי או לא?

ההפרשה שתיארת יכולה להיות תקינה, אך אין תחליף לבדיקה עי כירורג. ממליצה למצוא אחד/ת בהקדם.

01/12/2018 | 14:01 | מאת: צילה

בהקדם, חושבת שזה מסוכן? 😪 יש תורים רק לפברואר

נשמע לי בסדר בסך הכל, וגם לפי מה שאני רואה בקופות לפעמים ניתן להכנס לאחר שאחרים מבטלים תור

03/12/2018 | 09:55 | מאת: צילה

תודה. אני לא גרה בארץ ככה שחדש לי פה כל המערך הרפואי. התחיל לי גם גרוד בשד ימין. לא בפיטמה. נראה לי אני פשוט לחוצה מאוד וזה פסיכולןגי 🙈 גירוד זה גם סימן למשהו לא טוב?

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד