חזה נפוח וכואב ללא קשר להשמנה....

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

04/11/2018 | 19:34 | מאת: נטעלי

שלום,אני בת 40 ומזה מספר חודשים יש לי כאבים בחזה וגם נפיחות ( אפילו גדל החזה).יש לי חזה גדול והוא נהייה מאוד כבד עכשיו.. עשיתי בדיקת שד,הכל יצא תקין ( ממתינה לממוגרפיה),האם מדובר בשינויים הורמונלים?איך ניתן לטפל בזה?חייבת לציינת שלא שמנתי או חווה תופעות אחרות.תודה רבה

שלום נטעלי, מצטערת על העיכוב במענה לשאלתך. שינויים כמו שתיארת בשד יכולים בהחלט להיות הורמונליים. כן הייתי ממליצה להבדק (בדיקה ידנית ע"י כירורג וגם ממוגרפיה) ואת מתארת שביצעת והכל תקין. ממליצה להתייעץ עם הכירורג או כירורג פלסטי. בריאות שלמה!

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד