גירוד בפטמת שד ומסביב לפטמה

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

26/08/2018 | 09:28 | מאת: נורית

בימים האחרונים אני מרגישה גירוד בפטמת השד השמאלי. מדי פעם אני רואה גם שהפטמה בולטת יותר מצד ימין בת 71. תודה

27/08/2018 | 05:18 | מאת: פרופ' דינה לב

הי נורית, לאור התלונות החדשות מציעה שתפני לבדיקת כירורג שד. באם לא בצעת ממוגרפיה בשנה האחרונה כדאי להשלים בדיקה זו בבריאות, דינה

27/08/2018 | 14:09 | מאת: נורית

תודה על התייחסותך לשאלתי. בחודש יוני 2017 עשיתי בדיקת ממוגרפיה התוצאות היו תקינות. מבנה רקמת השד הוא בחלקו פיברוגלנדולרי ובחלקו שומני. האם עלי לעבור שוב בדיקת ממוגרפיה? מאלו סיבות יכול להגרם הגירוד?

27/08/2018 | 21:45 | מאת: פרופ' דינה לב

כדאי שפשוט תבדקי ע״י כירורג שד והוא יחליט אם את זקוקה לבדיקות נוספות ישנן סיבות שונות לגרד בפטמה שרובן שפירות לגמרי. אבל חשוב להבדק בבריאות, דינה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד